Liikelahjojen ja mainostekstiilien asiantuntija

Yhtiön sosiaalinen vastuu, ympäristövastuu ja laatutakuu

 

Yrityksen toimintaohje
Fronta toimii tavoitteellisesti ja sen arvoja ovat laatu, kestävyys, vastuullisuus ja kunnioitus. Siksi Fronta edellyttää tiettyjä asioita oman toimintansa osalta, jäsenyrityksiltään, toimittajiltaan sekä muilta yhteistyökumppaneiltaan. Nämä kaikki ovat osa yhtiön sosiaalista vastuuta.

 

Tavoitteenamme on toimittaa tuotteita, joiden käyttö on turvallista, jotka on valmistettu vastuullisesti ja joissa kestävä kehitys on huomioitu. Näin kannamme vastuumme nykyisten kuluttajien ja tulevien sukupolvien osalta. Siksi tarkistamme Frontan yhteistyökumppaneiden dokumentaation näiltä osin. Asiakkaana saat myös halutessasi tutustua Frontan kattavaan CSR-sopimukseen (CSR=Corporate Social Responsibilty, yhtiön sosiaalinen vastuu).

 

Lahjan tulee olla turvallinen
Koska meille on aivan yhtä tärkeää kuin asiakkaillemme ett lahjan tulee täyttää kaikki laatunormit, on prioriteettimme turvallisuus. Tiukka laadunvalvonta takaa turvalliset prosessit ja tuotteet. Fronta vaatii todella paljon alihankkijoiltaan turvallisuuden ja laadun osalta. Käytämme ulkopuolista auditointiyritystä tutkimaan ja testaamaan niitä laatuvaatimuksia ja sosiaalisia vaatimuksia, jotka kansainvälisesti tunnetut järjestöt ovat määränneet vastuullemme ja osoittamaan, että teemme parhaamme noudattaaksemme niitä.

 

 

Tuotemediaa laajalla rintamalla

Fronta on jatkuvasti kasvava tuotemedian valtakunnallinen jälleenmyyjäverkosto, joka toimii Ruotsissa ja Suomessa.

Fronta Sverige AB

Stallarholmsvägen 2
124 59 Bandhagen

Jaa sivumme

© 2024 Fronta Sverige AB
 Kirjaudu
Vastaanotin
Nimi
Yritys
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Viesti