Liikelahjojen ja mainostekstiilien asiantuntija

Yhtiön sosiaalinen vastuu, ympäristövastuu ja laatutakuu

 

Yrityksen toimintaohje
Fronta toimii tavoitteellisesti ja sen arvoja ovat laatu, kestävyys, vastuullisuus ja kunnioitus. Siksi Fronta edellyttää tiettyjä asioita oman toimintansa osalta, jäsenyrityksiltään, toimittajiltaan sekä muilta yhteistyökumppaneiltaan. Nämä kaikki ovat osa yhtiön sosiaalista vastuuta.

 

Tavoitteenamme on toimittaa tuotteita, joiden käyttö on turvallista, jotka on valmistettu vastuullisesti ja joissa kestävä kehitys on huomioitu. Näin kannamme vastuumme nykyisten kuluttajien ja tulevien sukupolvien osalta. Siksi tarkistamme Frontan yhteistyökumppaneiden dokumentaation näiltä osin. Asiakkaana saat myös halutessasi tutustua Frontan kattavaan CSR-sopimukseen (CSR=Corporate Social Responsibilty, yhtiön sosiaalinen vastuu).

 

Lahjan tulee olla turvallinen
Koska meille on aivan yhtä tärkeää kuin asiakkaillemme ett lahjan tulee täyttää kaikki laatunormit, on prioriteettimme turvallisuus. Tiukka laadunvalvonta takaa turvalliset prosessit ja tuotteet. Fronta vaatii todella paljon alihankkijoiltaan turvallisuuden ja laadun osalta. Käytämme ulkopuolista auditointiyritystä tutkimaan ja testaamaan niitä laatuvaatimuksia ja sosiaalisia vaatimuksia, jotka kansainvälisesti tunnetut järjestöt ovat määränneet vastuullemme ja osoittamaan, että teemme parhaamme noudattaaksemme niitä.